вторник, 22 март 2022 г.

Андрей Ковачев: Неутралитет и мълчание, когато пред очите ни се извършва насилие и терор, се нарича позор

 Евродепутатът от гей оргията бил близък с Андрей Ковачев - АНТЕНИ

Радев бил се съгласил да изпратим на Украйна бронежилетки и каски, но само за цивилни! 
Какво лицемерие и наглост. Украйна има нужда от абсолютно всичко за своята отбрана, което да достигне до всеки!!! Украйна трябва да бъде подкрепена с всичко, от каквото има нужда за своята отбрана, срещу агресора Путин, коментира евродепутатът Андрей Ковачев. 
Путин нападна суверенна държава. Той носи цялата отговорност. Ние не влизаме в никакъв конфликт, ако помагаме на жертвата. Неутралитет и мълчание, когато пред очите ни се извършва насилие и терор, се нарича позор и намеса на страната на насилника!
 
Много са новопоявилите се "патриоти", които злоупотребяват с думите "национален интерес". Руското посолство също има наглостта да ни казва какъв е нашият национален интерес според тях, смятайки ни за своя задунайска губерния. Националният ни интерес е демокрацията, мира, сигурността и просперитета на българите, които ни гарантират ЕС и НАТО! 
 
Путин и неговите слуги в България представляват опасност за страната ни! Който не знае историята, повтаря грешките от миналото. Ако има патриоти, то би трябвало да следват заветите на Левски, Ботев, Захари Стоянов, Стефан Стамболов, Раковски, митрополит Методи Кусев и десетки други велики българи, които винаги са отстоявали нашия български интерес срещу руската империална политика, допълва Ковачев.

Новините от днес и със задна дата