Реклама

ПР и реклама:
Желаещите да рекламират чрез нашата медия могат да се свържат с редакцията за информация кое рекламно поле колко струва. Цените са от 250 до 600лв. на месец, в зависимост от позицията. При по продължителен период от време се договарят отстъпки.

Статии свързани с дейност на фирми с кратък текст, снимка и отвеждащ линк към друг сайт са с цена 300лв, за един месец.

За посредници между рекламодатели и медията се изплащат 20% от цената на споразумението.

Ако желаете вашата статия да бъде видяна от всички 81069 и повече фенове, както и техните приятели на фен страницата на BurgasNovinite.BG рекламирайте в нашия сайт.  Като помощно средство използваме и опциите за реклама в самата фен страница.

Плащанията се извършват по банков път.
IBAN BG67STSA93001508007735
Банка ДСК
За всеки вид услуга се издава фактура.
В договорите за реклама с нашите клиенти има специална клауза, че рекламодателят се съгласява изрично, че по време на рекламирането при нас няма право да се намесва в редакционната политика на изданието и при нарушение рекламата ще бъде сваляна без предупреждение и без да дължим обезщетение. Друга подробност за рекламиране при нас е тази, че в статиите засягащи политически представители изрично се изписва, че статията е платена. Не се срещаме с политици, материалите ни се изпращат чрез е-поща, на посочения по - долу мейл.

Статии за благотворителни кампании се публикуват безплатно, но при положение, че сме получили сканирани копия верни с оригинала на епикризи и други документи, когато става въпрос за набиране на средства за лечение.
За повече подробности ни пишете на е - поща: info@burgasnovinite.bg
Желаем на всички наши рекламодатели успех!
От BurgasNovinite.BG нямаме практика да изпращаме оферти защото рекламодателите търсят нас, а не ние тях.

Новините от днес и със задна дата