неделя, 14 ноември 2021 г.

Записи разкриват какво казва съпругът на Евгения за нейното мистериозно изчезване ВИДЕО

 

Записи разкриват какво казва съпругът на убитата Евгения Владимирова, Орлин Владимиров за изчезването на своята съпруга. 

Разговорите на Орлин Владимиров са от 20-ия ден на издирването и ден преди да го задържат, пише Глас нюз бг. 

Ето малка част от тях:

- Тя в деня, в който изчезна нещо съмнително да е имало?

-Ами правихме тренинги с работодателите ни. В смисъл, такъв скучен ден да го наречем. Не мога да го свържа с каквото и да било.

-А, той баща Ви бил ли е тогава там, за да го разпитват и него?

-Не, него по скоро го разпитват от гледна точка на детайли: „Те в какви отношения бяха? Карали ли са се?“. И такива неща.

-Вие за себе си какво мислите, че се е случило?

-Ами, честно казано нямам някаква версия, която да мога да кажа ,че ми се струва истинска. Общо взето всякакви неща коментирахме, всичко завъртяхме. Всичко по някакви причини, изглежда невъзможно и нелогично. Не мога да кажа нищо смислено.

-С вашите приятели като правихте собствено разследване не стигнахте ли до някъде?

-Ами не бих казал, че нещо, което да има някакъв смислен завършек. А иначе там, някакви хиляди опции, всеки нещо теоризитира. Накрая опираме до нали възможно е, ама не знам. Общо взето няма някаква такава версия, да можем да кажем: „Ето това е!“. И да работим по темата."

Днес след месец издирване, бе открит трупа на 33-годишната Евгения Владимирова. Младата жена бе намерена мъртва.

Тя беше обявена за изчезнала на 13 октомври. Евгения напуснала дома си в столичния квартал "Лагера" около 18 часа. Възнамерявала да посети фитнес в кв. "Иван Вазов", което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи.


Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление, са подбудени от ревност. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.

За укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието.

Убийството е извършено в София, в дома на Евгения и Владимир. Тялото е изнесено в куфар от Пламен и го захвърлил във водоем край Перник. Вчера то бе намерено след близо месец издирване.

Евгения е била удушена.

Орлин и Пламен са задържани снощи. Разпитана и задържана е била и майката на Орлин, която се смята, че е знаела за престъплението.

Според наши източници Орлин и баща му са признали за извършеното престъпление.

Новините от днес и със задна дата