понеделник, 14 юни 2021 г.

За първи път в BG и само в Бургас – организират филмов куиз в бивше кино

 За първи път в BG и само в Бургас – организират филмов куиз в бивше кино

Куиз културата печели все повече приятели в големите градове на България. QuizThis е една от групите съмишленици, които организират интересни интелектуални съревнования. Те си сътрудничат със заведения в Бургас, София, Варна и Стара Загора, където клиентите могат да премерят своите знания в приятна обстановка, на по питие и нещо за хапване.

В края на юни QuizThis организира за първи път в страната филмов куиз, който ще се проведе в бивше кино. Домакин ще е град Бургас, а мястото е просто великолепно – вижте го на снимката. Това е клуб „Модерен театър“, който използва същите помещения, в които преди 40 години се разполагаше кино „Христо Смирненски“.

„Обстановката ще помогне да се потопим дълбоко в дебрите на българското и световно кино. Подготвили сме ви звездни въпроси, култови откъси, любими цитати и още много други изненади!“, казват организаторите.

През дългия локдаун имахме възможността да изгледаме много филми. Демонстрирайте натрупаните знания! Създайте отбор и заповядайте на първия филмов куиз в Бургас!

Той ще се проведе на 25 юни от 20.00 ч.

Вход – 5 лв. на човек.

За резервации – тел. 0894 898 098.

Краен срок за записване: 24.06.2021 г.

Брой играчи в отбор: от 2 до 4 човека.

Организатори: Мирелла Калоянова и Габриела Димова.

Новините от днес и със задна дата