неделя, 14 февруари 2021 г.

Политиците ни заслужават на 4 април вместо пред урните, целия български народ да се изсипе на площадите

 

Резултат с изображение за „бедност“
Автор: Катя Стоянова

Нямам представа българските политици с какво самочувствие на представители на един беден и опърпан народ се срещат с европейските си колеги и по каква логика някой изобщо им дава право на глас, когато очевидно ролята им в българската политика е само фигуративна, т.с. да си вземат заплатите и да се показват по телевизията, за да отчитат фалшива дейност. 

Фактите: Според новото проучване на Евростат най-високата минимална заплата в развиваща се Европа се изплаща в Словения. Към януари 2021 г. минималната работна заплата в страната е 1024 евро, в Литва минималната работна заплата е 642 евро в България
332 евро.

В Словения минимална работна заплата 1024 евро, в България 332 евро и цени по - високи от тези в други европейски държави. Българите живеят на екзистенц минимума, а политиците ни ще хвърлят милиони за избори, за да ни разделят и владеят и това с парите от нашите данъци! 

Така ще бъде, докато народът ни не се излекуват от Стокхолмския си синдром и не приеме ролята си на гражданско общество. Нашите политици заслужават на 4 април вместо пред урните, целия български народ да се изсипе на площадите, и да ги направим за срам пред целия свят с целия им гьонсуратлък!  То пък има ли кой да излезе на площада!? "Мъжете" са си натирили майките, жените и децата да слугуват из цяла Европа и потриват самодоволно ръце. Тъй че, политици драги, рахатлъкът ви е осигурен в трайна перспектива. И бедността ви драги българи е осигурена в трайна перспектива! С баби на мегдана, няма да стане!

Честит ви Трифон Зарезан!

Новините от днес и със задна дата