понеделник, 20 април 2020 г.

Убиецът на Милен Цветков идва от едрия бизнес! Ето как CA2772XA не признава червено! ВИДЕО

Убиецът на Милен Цветков идва от едрия бизнес, ето как СА2772ХА не ...
Младият шофьор, който помете с джипа си Милен Цветков, докато тв водещият изчакваше зад волана на червен светофар в неделя вечер, е син на представител на едрия бизнес. Това е единствената информация, която споделят неофициално полицейски източници след трагичния инцидент.

На този етап от разследването отказват да споделят публично данни. По думи на очевидци Ауди, шофирано от млад мъж, се е забило с висока скорост в изчакващото на червено Субару на Милен Цветков. Телевизионният водещ е починал в линейката на път за "Пирогов", а другият водач се е разминал с леки наранявания. На място пристигнал екип на Пътна полиция, който взел проба за наркотици в тялото на 22-годишния шофьор на Ауди-то. Резултатът е отчел наличие на канабис и амфетамини.

Минути, след като снимки от инцидента плъзнаха в социалните мрежи, потребителите започнаха да обръщат внимание на луксозния джип, като по груби сметки пазарната му цена е шестцифрена. Заради това, че подобна сума е непосилна за човек на толкова крехка възраст, още на място очевидците заподозряха, че става дума за син на много богати родители.

Във Фейсбук вече се разпространява видео от YouTube за нарушители на Закона за движение по пътищата в София. То показва, че същият джип с регистрационен номер СА2772ХА е заснет да минава на червен светофар и преди 3 месеца. Това се случва на кръстовището на булевардите "България" и "Черни връх".

Нарушението на джигита може да се види на 30-ата секунда от видеото.

Късно в неделя вечер "Пик" съобщи, че шофьорът се казва Кристиан Асенов Николов. Според изданието Ауди-то, което е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър". Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карнобат.

Милен Цветков: Не ми се умира между някакви ламарини! ВИДЕО

Новините от днес и със задна дата