петък, 3 януари 2020 г.

Загиналият днес в Айтос Николай е единственото дете в семейството

Резултат с изображение за Николай Панайотов айтос
19-годишният Николай Панайотов е загиналият при зверската катастрофа тази сутрин в Айтос. По информация на Флагман.бг младежът се движел с много висока скорост
- с около 100 км/ч., вследствие на което загубил управление над возилото и се блъснал в крайпътно дърво. Николай е единствено дете в семейството, твърди още изданието.


Баща му има дърводелски цех в Айтос. През 2019 г. 19-годишният младеж е завършил средното си образование в СУ "Христо Ботев" в града. Родителите му, които са разведени, му организирали бала, за който винаги е мечтаел. А за подарък е получил Фолксваген Пасат, автомобилът с който катастрофира.

Близките и приятелите му са потресени от трагедията. Те описват Николай като "луда глава", но пък бил много отговорен, особено зад волана. Твърдят, че не си е позволявал да шофира с несъобразена скорост. "Николай беше душата на компанията. Голям веселяк. Снощи вероятно е бил с приятели, а трагедията е станала, когато се е прибирал у дома.


Шокирани сме от загубата. Беше само на 19 г. - имаше мечти, искаше да продължи образованието си, за жалост съдбата ни го отне много рано", казал през сълзи съученик на Николай. Все още не е ясно дали младият мъж е употребил алкохол преди да се качи в личния си автомобил. Взета е трупна кръв за анализ, за да се установи дали е бил пиян.

Николай е загинал на място. Установено е, че е имал шофьорска книжка от една година и по време на пътния инцидент не е ползвал обезопасителен колан.

Новините от днес и със задна дата