сряда, 25 септември 2019 г.

Азис на Теди Москов, изкъпи се! Аз на Азис, пъпките на задника ти едва ли са от щипане!

Прочетено - 000855
Катя Стоянова
 Легенди са се носили за вонящия Шекспир, а под пищните перуки на придворните дами във Версайския дворец са пъплели пълчища от въшки, понеже в този величествен дворец нямало помещения за къпане, т. н. бани, като баните на Акве Калиде датиращи от време когато никой още не е знаел, че дворецът Версай ще съществува. Това са факти за които не се говори. В историята на литературното изкуство, на шедьоврите създадени от Шекспир се гледа като на световна ценност, макар и създадени от един нетърпимо вонящ талант.  А дворецът Версай и без бани е връх на  архитектурно преживяване. Адолф Хитлер и Сталин също остават в историята, но с фактология от която нормалното човешко същество се отвращава и изпада в потрес.

Не познавам Теди Москов лично. Нямам представа на скъп френски парфюм ли мирише или на селски пръч. За мен е важно, че в България все още съществуват явления, като него, от чийто естествен сарказъм, остър ум и талант хора като Азис изпадат в дълбока комплексарска  депресия вадеща ги от психическо равновесие и караща ги да съскат вместо да говорят.



Хора като Теди Москов са като обществен лакмус тестващ реакциите на простака и неговата примитивна същност.Теди Москов е човек носещ белега на феноменален интелект.

А примитивната мисъл на Азис, която впечатлява единствено Венетка от "Горещо", лукаво го отведе в ситуацията на пайнерския кофликт, с европейските пари, за да извлече максимален дивидент изразяващ се в ПР, привличайки вниманието върху себе си. И простакът не е в състояние да привлече внимание с друго освен с много простотия на куп. В крайна сметка успява. За същества като него нямат  значение начините и средствата с които си станал обект на обществено внимание. Важен е крайният резултат, който  има финансов еквивалент.

Помните ли 2007, и как от ,,Джемини,, призоваваха за толерантност към Азис защото той бил гей , че и на всичкото отгоре циганин. А хората го бяха нападнали по медиите заради това, че  "разсъждаваше" на висок глас как е изпаднал едва ли не в мирова скръб от обстоятелството, че има пъпка на задника, който беше окачил на голям билборд срещу образа на Левски.  Тогава се наложи да обясняваме, че сме толерантни към това, че Азис е гей и циганин защото не искаме да влизаме в противоречие и конфликт с Господ, който го е създал такъв и, че се противопоставяме и възмущаваме на извращенията, на които е способен този човек, и на това, че му липсва критерий за морал. И, че този си дефицит го облича в одеждата на - "Аз съм провокативен, значи интересен". Възмущавахме се и на това, че медиите мултиплицират този модел на поведение и го натрапват на децата ни, които го интернализират успешно и тресат телеса в един ритъм с простащината.

 Азис, пъпки на задника човеко не се завъждат от щипане, а от лоша физиологична хигиена на която няма да отдаваме кой знае какво значение, защото не ни интересува. Нас ни вълнува това, че на теб императивно ти липсва хигиена в елементарното човешко общуване. Та, моме Азис, не се задявай с интелектуалния елит на държавата  ни. Ще те стъпчем като  гнида от перука на версайска дама. Надявам се да знаеш, че във Фейсбук освен да се окепазиш, можеш и да се извиниш! А аз се извинявам  на читателската аудитория, но човек поне за миг трябва да слезе на нивото, на оня към когото е предназначено обръщението. Иначе поема риска  да не  бъде разбран.
И се чувствам с драстично нарушени права когато мултак номер едно, който се ветрее из едно българско министерство, което трябва да представя лицето на българската култура, застава зад безкрайно "мисловно" нечистоплътни хора, като теб Азис.
И когато заразявате публичното пространство, с тази  нечистоплътност започва да мирише на обществено разложение.  Бог ви е споходил г - н Мултак, но когато Талантът е гарниран с пошлост се обезличава и става почти незабележим. И затова отхвърляме идеята да говорим за вас като за човек на творческите среди. Единственото, което ви извинява е обстоятелството, че сте израснал в дом за деца и това оставя трайни следи в емоционалното развитие на човека, но на тези си години би трябвало да сте преодолял рецидивите от миналото.
Та, РОМАНТИЧЕН ЛИ Е ЗВУКЪТ НА ОРИГНЯТА ! ? НЯКОИ ТВЪРДЯТ , ЧЕ ТОВА Е ТАКА И ПОЕМАТ РИСК ДА ВЛЯЗАТ В СЛОЖНА ДИЛЕМА , ПОЧТИ КАЗУИСТИКА . ОЧАКВА СЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЕЯТ ОДА ЗА ВЪЗХВАЛА НА РОМАНТИКАТА НА ТОЗИ ЗВУК . ЧЕ ТО ДА НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ . НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ЖИВЕЕМ В ПЛУРАЛИСТИЧНА СТРАНА НА РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ ТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПРИЕМЕМ И ЕДНО МАЗОХИСТИЧНО ТВЪРДЕНИЕ , НО НЯМА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ГО ОПРЕДЕЛЯМЕ КАТО ТАКОВА
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ало ТЕАТРАЛИТЕ..., написа преди ден Азис на профила си във Фейсбук-
Спите ли или се друсате или пак тревичка сте запалили или пак сте налягали пред някой театрален салон.Уж репетирате,пък сте с пластмасова бутилка бира в ръка и с мръсни дънки клечите по первази,тротоари...
Пушите една цигара 10 души и си разказвате колко е ниска културата на народа ни защото слуша чалга.
Ами направете нещо де,стига с тези наркотични зависимости...Подгответе проект който да бъде забелязан от ЕВРОПА!!!
-ТЕДИ МОСКОВ,ИЗКЪПИ СЕ!!!!!

Автор:АЗИС
"
Нападките на Азис са провокирани от позицията, която Теди Москов зае по казуса с евросубсидиите в размер на близо 2 милиона лева, отпуснати от Брюксел за повишаване конкурентоспособността на компанията "Пайнер".

Българският режисьор, известен с нестандартните си постановки у нас и в чужбина, както и като автор на "Улицата", призова всички артисти в българските театри, опери и концертни зали да излязат на протест срещу "чалгализацията", припомнят от avtora.com.

Към апела му се присъединиха Александър Морфов и Кирил Маричков, според които подпомагането на поп фолка от Европа е един от поредните абсурди в българската култура.
Министърът на културата Вежди Рашидов определи като "непочтена и жълта" дискусията за получените от фирма "Пайнер" евросредства и застана категорично на тяхна страна.

Новините от днес и със задна дата