събота, 12 декември 2020 г.

Астрологът Андреана Христова: Идва Велик съвпад на планети, какъвто е имало при раждането на Исус Христос

 

                                          Интервю: Катя Стоянова/BurgasNovinite.BG

Андреана Христова е професионален астролог и от дълго време списва сайта за астрология adiworld.eu. Тя е специалист и по Древна  астрология с изключителен опит и умения да разтълкува задълбочено всички астрологични явления и да ги пречупи през призмата на древността.

- Г-жо Христова, наближава астрологично явление, което има особено значение, ще ни  разкажете ли повече за него?

- 2020 година ни завеща многообразие от интересни съвпади и затъмнения. Несъмнено най- силен интерес буди съвпадът между Юпитер и Сатурн, който по правило се случва на всеки 20 години, но през 2020 година, този съвпад сменя стихията на знака и това го прави особено интересен за астролозите. 

- Знае се, че има малки съвпади и Велики съвпади, каква е разликата между тях?

- Тези съвпади, когато се променя стихията на знака, в който стават се случват на около 200-240 години и бележат големи промени, които настъпват в историята на човечеството. Имаме малък съвпад на всеки 20 години, Велик съвпад на всеки 200-240 години и Голям съвпад на всеки 800-1000 години.  Големият съвпад се случва рядко, той става винаги в  0 градус на Овен. Един подобен съвпад е описан в Библията при раждането на Исус Христос. 

- В кое съзвездие се е случил предишния Голям съвпад на Юпитер и Сатурн?

- Той е станал в съзвездие Риби на 5- ти декември 6 година пр. н.е. Влъхвите, знаейки, че Израел е под управлението на съзвездие Риби, са тръгнали да поздравят раждането на великият цар и учител на човечеството Исус Христос. Влъхвите са били обучени астролози и са познавали до съвършенство изкуството на тази наука.  Това раждане е било предсказано от техните учители и те са го чакали с нетърпение. За тях е бил истински трепет и вълнение да минат на камили дългия път до Витлеем, за да се поклонят на бъдещия цар. 

- Има ли други владетели, които са се родили по време на някои от съвпадите на тези планети?

- Много велики владетели са родени при тези съвпади, например Наполеон Бонапарт. С него започва и нова епоха, която е свързана с големи политически и социални промени, които продължават 20 години, и остават в историята под името Наполеонови войни.  
Много пророци и велики хора останали в историята, също са родени под този съвпад. Например пророкът Мохамед. Той е роден през 570 година. Съвпадът става през същата година, месец ноември. Когато умира през 632 година, той е вече управник на Южна Арабия. Той дава началото на една нова и значима религия в нашия свят- ислямът.

- Регистрирани ли са във времето назад, а и сега някакви промени в политически, социален аспект?

 - Влиянието на съвпада започва да се усеща още преди да е настъпил. Най- вече се забелязват промени в политиката, социалният и културен живот на хората, но истинското му разгръщане, ще се разкрива през следващите 200 години. Забелязано е, че съвпадите и последващите движения на двете планети, променят икономиката като цяло. 

- И в какво се изразяват промените в икономически план?

- Ако трябва да бъда по- конкретна, то в зависимост от аспектите, които тези планети правят през годините, се забелязва следната цикличност в  икономически план.
Първо настъпва затишие или покой. Последван от фаза на подобрение, следва нарастваща увереност, последвана от просперитет, след това започва леко вълнение, последвано от прекомерна търговия, само за да изпадне икономиката в конвулсии, за да се появи в следваща фаза натиск, последван от стагнация, което води след себе си до фаза на бедствие,  за да се върнем във фаза на покой отново.
Виждаме, че съвпадът на тези две планети влияе силно както на обществените и религиозни процеси, така и на икономиката. Обстоятелството, че в момента имаме велик съвпад, ни насочва към особено значими, грандиозни и драматични промени в тези сфери. Началото на тези промени ще преживеем лично.

- Какво ще посъветвате читателите?

- Съветвам всички любопитни да се възползват от редкият шанс да наблюдават този Велик съвпад, който се случва веднъж на 200 години. През следващата седмица, той може да се наблюдава на югозапад след залез слънце. Точният съвпад ще бъде на 21- ви декември. Понеже двете тела ще бъдат много близо, те ще приличат на една голяма звезда. Навярно същата видяна от влъхвите преди повече от 2000 години. Наблюдавана и от Галилей през 1623г.  А кой знае, може вече да се е родил още един велик цар и пророк на човечеството. Предстои да разберем.

- Надявам се да разберем, а какво ще ни пожелаете?

- Желая ви всичко най-добро по криволичещия път на живота. Нека слънцето, луната и звездите винаги осветяват пътя ви.

При цитиране на текстове от това интервю, условието да се цитира техният автор е задължително!
Още от астрологичните прогнози на Андреана Христова можете да прочетете на следните линкове: 

ГОЛЯМА МУТАЦИЯ 21.12.2020 

САТУРН - ЮПИТЕР

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 14. ДЕКЕМВРИ 2020

 

Новините от днес и със задна дата