сряда, 26 април 2023 г.

Смърт на пътя за ГКПП "Маказа", мерцедес се вряза в тойота и излетя в река

  

Млад мъж загина и трима са ранени при тежка катастрофа на пътя за "Маказа" към 18 часа днес, предаде 24rodopi.com.

Лек автомобил "Мерцедес" с двама младежи в него блъска с висока скорост отзад "Тойота", управлявана от жена.

След удара немската марка кола, управлявана от 20-годишен водач, излита през мантинелата и пада в дерето на река Върбица.

Пристигналите на място спасителни екипи са рязали ламарини за да извадят от колата двамата младежи. Те са транспортирани с линейки до МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" като единият от тях е починал по време на пътя. Той е бил пътник в колата. 

В критично състояние в областната болница е шофьорът от същата кола. Прегледана в болничното заведение е и дъщерята на шофьорката на "Тойотата", която има леки наранявания при удара.

Временно движението по път I-5 в участъка Кърджали - ГКПП "Маказа" се осъществява двупосочно в една лента. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата