петък, 28 април 2023 г.

Сръбски медии: Президентът Александър Вучич по спешност в болница

  

Сръбският президент Александър Вучич е настанен по спешност в болница, съобщиха местният телевизионен канал B92 и вестник Alo!

Първите съобщения за хоспитализацията на президента се появиха в профилите на опозицията в социалните мрежи. Представители на опозицията дори пишат, че "се молили на Бог за това и се молят Вучич да умре бързо".

Твърди се, че президентът е откаран по спешност във Военномедицинската академия в Белград. Авторите отбелязаха също, че това се случва "за втори път в рамките на двадесет дни".

Според B92 Вучич наистина е бил хоспитализиран, но не във Военномедицинската академия. Телевизионният канал не уточнява причините, поради които сръбският президент е потърсил медицинска помощ.

Медията посочва също, че синът на президента Данило Вучич е изразил подкрепа за баща си в социалните мрежи.

Властите в Белград не са коментирали новината за хоспитализацията на Вучич.

Сръбският президент вече беше хоспитализиран през 2019 г. заради сърдечносъдово заболяване.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата