сряда, 24 април 2024 г.

Видеа с бившият вътрешен министър Бойко Рашков взривиха социалните мрежи

 ПОБойко Рашков! Ексминистърът на вътрешните работи скочи на бой на  журналисти /видео/

Видеа как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се ядосва на журналисти преди и след заседанието на временната комисия за Агенция "Митници" взривиха социалните мрежи. Главни действащи лица в тях са журналистите Стоян Милков и Николай Караколев.

В единия случай Рашков замахва с чадър срещу снимащия го оператор, в другия изглежда, че бута телефона от ръката на Караколев. 

Преди заседанието на комисията Николай Караколев пита Рашков за евентуалните му връзки със сочените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, както и дали се притеснява, че ще се озове в ареста "като приятеля му Живко Коцев".

Депутатът заявява: "Ако обичате! Прекалявате! Не желая да ме снимате", след което изглежда, че бута телефона на Караколев. След това каза: "Какво си въобразявате, че имате безгранични... Ще го изхвърля след малко през прозореца".

В един момент депутатът от ПП-ДБ вдига чадъра си и се заканва: "Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!" 

Пред журналисти днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира случая, като каза: "Всички в ГЕРБ осъждаме поведението на журналистите или на хора, които влизат в парламента, да се държат така с който и да е депутат. Не може депутати да се гонят по коридорите и да се бият с чадъри. Осъждам ги, не ми харесва, не са прави". 

Съпредседателят на ДПС също бе попитан за коментар относно случая с Бойко Рашков, но Делян Пеевски заяви само: "За този човек ДПС първо е казало всичко - няма място в политиката, ясно е на всички. Видяхме къде има място - по трапезите със седналия пудел до него, който сигурно преди това му е напълнил джобовете с пачки".

Новините от днес и със задна дата