петък, 28 април 2023 г.

Баща уби с нож 40-годишния си син след семеен скандал в сливенско село

  

                      Снимка: Bulphoto

Мъж на 60 години е убил с нож сина си в сливенското село Горно Александрово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Сливен.

Сигналът за убийството е подаден снощи. На място са изпратени екипи на полицията. Установено, че между баща и син е избухнал скандал, при който родителят грабнал нож и намушкал сина си. 

Убиецът е задържан за 24 часа, като е образувано досъдебно производство под ръководството на Окръжна прокуратура-Сливен.

Предстои да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 60-годишния мъж, каза за БТА говорителят на прокуратурата Ваня Белева.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Бащата не е осъждан. Изясняват се причините за разпрата между бащата и 40-годишния му син, довела до отнемането на живота на по-младия мъж.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата