събота, 25 февруари 2023 г.

Росен Желязков: ГЕРБ ще предложат експертен кабинет

  

Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на подкрепа за такъв вид кабинет, защото за България отиването на едни нови избори есента с местните избори е страхотна компликация", заяви в "Говори сега" по БНТ Росен Желязков от ГЕРБ.

Според него "Продължаваме Промяната" нямат структури по места и инертността на едни парламентарни избори помага и при местните.

"Толкова се умориха хората от това да правят избор, че нищо хубаво вече няма в иначе единствения демократичен подход в една нормална правова държава. Да си позволим още един период с приемане на закони на килограм, без да има ясна визия, би било трудно поносимо за хората", добави Желязков.

Росен Желязков коментира евентуална процедура по импийчмънт на президента така: "За да се реализира такава процедура, трябва да има едно от две основания - нарушение на Конституцията или държавна измяна".

"В случая ние нямаме действие или бездействие, което може да се квалифицира в една от тези две хипотези, трябва да има и действащ парламент", допълни Росен Желязков.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата