събота, 12 март 2022 г.

Алена коментира за "ядрената бомба и 3 дни тъмнина от 14-ти март"

  

“Никога не съм казвала, че ще падне ядрена бомба на 14 март, в България или където и да било на планетата. Че и три дни тъмнина ще има. И климатични промени”. Това заяви астрологът Светлана Тиклова - Алена по повод публикация, която от 27 февруари се тиражира в интернет, пише "Труд".

Става въпрос за статия под заглавие “Алена за 2022: Ядрена бомба и 3 дни тъмнина от 14-ти Март”, подписана от Антон Каменов и публикувана в сайта 16minuti.com, разказа тя.

“Обичайно пренебрегвам измислиците които ми приписват, че съм казала. Но бях омерзена от низостта на този Антон някой си да плаши чрез мен хората с ядрена бомба. Сигурно не се е сетил да провери в Гугъл, че аз съм от поколението, което преживя Чернобил през 1986 година. А може и да не му пука на Антон някой си, важното е кликове да има”, категорична бе Алена.

“Гнусно е делото на този Антон, но го разбирам. Всичко, което кажа се случва. И за живота и за правителствата. Не съм удобна на мнозина, но астрологичните ми изчисления винаги са точни.

След като още през февруари 2014-а съм написала, че предстои промяна на границите на Украйна, отделяне на територии и дългосрочна агресия, защо някой умник да не вмъкне и една ядрена бомба за повече тръпка”, възмути се тя.

Целият коментар на Светлана Тилкова-Алена:

Хора научете се да различавате истина от лъжа. Като хипнотизирани четете измислици в интернет и вярвате на всичко. А  пришито ли е към известно име като рахат локум го гливате. Не знаете що е гливане? Присъщо е на гъските, които гълтат без да дъвчат. Обилно нагливани добивате сили да мразите, да се подигравате, да псувате човека, който уж бил казал страховитата новина уплашила нежната ви душа.

Вие сте умните, интелигентните, разбирате ги нещата, словоблудствате убедени в интелектуалното си превъзходство над избрания за приносител на гадната вест, който дори и не знае, че някакъв мерзавец си е свалил негова снимка и му е вложил в устата плашещи тълпата прокоби. Ама вие кълвете, защото сте умни.

Само малко да бяхте способни да разсъждавате, щяхте не върху мен да упражнявате просташката си речовитост, а върху този който се е подписал под материала: Алена за 2022: Ядрена бомба и 3 дни тъмнина от 14-ти Март. Той се казва Антон Каменов. Очевидно той е и автора на всичко в жалкия си фейк сайт, но вие му вярвате и го четете, иначе сайта няма да е задръстен от реклами. 

И тази цинична низост е написана по време на войната в Украйна. Измисленото от  този Антон виси в интернет от 27 февруари и близо 3400 умни, а вероятно образовани хора са го прочели. Може би те си мислят, че са образовани, иначе не биха паднали в капана на невежеството си.

Щяха да знаят кое от написаното е възможно и кое не. И вместо да теглят една дълга благословия към мерзавеца Антон, че и службите да уведомят за насаждане на страх сред обществото по време на война, те върху мен се упражняват. Сигурно така стават по-значими в собствените си очи. Част от тях спират да бъдат неудачници, други забравят за комплексите си убедени, че са нещо повече от известния човек когото подиграват. 

Нямаше да знам, че съм била казала как на 14 март ще избухне опустошителна ядрена бомба, която ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята, ако истински уплашени хора не ме бяха засипали с питания не толкова дали е вярно, а къде да се крият и накъде да бягат. Щом аз съм го казало, приема се за вярно.

Където можах, успокоих. Никога не съм казвала, че ще падне ядрена бомба на 14 март, в България или където и да било на планетата. Че и три дни тъмнина ще има. И климатични промени. В Хирошима и Нагазаги да не би да имаше три дни тъмнина, ама кой да помни толкова назад. Съвременните хора без Гугъл и вчера не помнят какво се е случило, какво да говорим за преди 77 години. А иначе за първата атомна бомба и в училище се учи.

Обичайно пренебрегвам измислиците които ми приписват, че съм казала. И пошлостта за аурата на Борисов, която пазела България, и всякакви бомбастични определения в хороскопите ми. На интриганстващия простак единствено съдебните дела затварят устата. Неприятно ми е, но се примирявам. Такова е обществото ни, примитивно. Наслаждава се и злорадства на гадното, оплюва и унищожава доброто.  

Както отдавна бях казала, надписа на народното събрание не е за нас. "Съединението прави силата " никак не ни подхожда. Там трябва да бочнем съкровеното въжделение на нашата народопсихология - "Строим, за да рушим". Живота в България през последната година го доказа безкомпромисно.

Бях омерзена от низостта на този Антон някой си, да плаши чрез мен хората с ядрена бомба. Сигурно не се е сетил да провери в Гугъл, че аз съм от поколението, което преживя Чернобил през 1986 година. Тогава синът ми беше на 2 годинки и никак не ни беше лесно заради прикриваната от държавата информация за радиационното замърсяване над България. А може и да не му пука на Антон някой си, важното е кликове в сайта да има.
Колкото повече назоби шараните със страховито кюспе, толкова повече стотинки от трафик ще му дрънкат в джоба.

Помним и декември 1991 година и провокацията на Кукувци подплашила народа с измислена ядрена авария в Козлодуй. 
И днес пак се намира някой, който да плаши с ядрена бомба. Гнусно е делото на този Антон, но го разбирам. Всичко, което кажа се случва. И за живота и за правителствата. Не съм удобна на мнозина, но астрологичните ми изчисления винаги са точни, и за разочарование на засегнатите се случват.

След като още през февруари 2014 година съм написала, че предстои промяна на границите на Украйна, предстои отделяне на територии и дългосрочна агресия, убийства, терор, защо някой умник да не вмъкне и една ядрена бомба за повече тръпка. Няма само на чужди пророци реклама да правим, хайде де!

Не ме винете мен за собствената си глупост и наивна доверчивост, неспособни да различат действителността от зловещата фантазия.
Бъдещето не е на глупците, но ще дойде ден, в който те ще са баласт за човечеството.

Новините от днес и със задна дата