вторник, 8 февруари 2022 г.

Почина пребитата Виктория, изродът е на свобода

 

Майката на три деца Виктория, която от 28-и декември беше в кома след зверски побой от приятеля ѝ в Божурище, почина. 42-годишната жена е издъхнала в неделя, след като лекарите в „Пирогов“ са направили всичко възможно, за да я спасят, пише Бг Войс.

Мъжът, с който са живеели на семейни начала и се твърди, че я е пребил, все още е на свобода. 31-годишният Мариян дори заплашвал децата ѝ, които преди месец организираха протест. Те недоумяваха как може Мариян да е на свобода. Той е бил задържан за 24 часа след побоя, след което е освободен. 

Виктория е починала, след като е получила тежък оток на мозъка заради побоя. Тя е получила и инсулт заради травмите в главата си.

Припомняме, че инцидентът се случи на 28-ми декември, миналата година в Божурище. Дъщерята Светослава Божилова получава обаждане от майка си, която ѝ казва, че е пребита от приятеля си.

„Прибрах се вкъщи, той беше там, намерих го и него и мама вкъщи с малката ми сестричка. Аз го извиках да излезе навън и да си тръгне, той не искаше да си тръгне. Посегна към мен да ме удря”, разказва тя.
 


В злополучната вечер 42-годишната жена понесла множество удари в главата – твърдят нейни близки. На грозните сцени станала свидетел и две годишната ѝ дъщеря

Новините от днес и със задна дата