сряда, 16 февруари 2022 г.

Зловещ инцидент в клас с две момичета смрази съучениците им

  

Две момичета, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника са колабирали в час и по спешност се е наложило да бъдат откарани с линейка до спешното приемно отделение на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, пише "Монитор". 

Сигналът до телефон 112 е бил подаден от преподавател на училището към 10,10 часа на 16 февруари, уточни директорът Даниела Попова. По думите ѝ инцидентът е възникнал в час по практика. Момичетата са единадесетокласнички и досега не са имали проблеми с дисциплината и здравето.

Тя отрече първоначалната неофициална информация за злоупотреба с дрога.

Присъствието на полицейски автомобил до двора на гимназията тя обясни с рутинен сигнал от ЦСМП до МВР. По нейна информацията момичетата са оставени в спешното отделение за наблюдение, уведомени били родителите им.

От ОД на МВР категорично отказаха информация за инцидента под претекст, че нямало нищо криминално, в прокуратурата до към 13,00 часа нямаха подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отказаха информация докато не получели официален писмен доклад от директора на ПГЕТ „Г. С. Раковски“ и съответно да уведомят МОН.

Новините от днес и със задна дата