петък, 21 януари 2022 г.

След една година брак Памела Андерсън се развежда за пети път

 

Памела Андерсън отново е в отбора на необвързаните. Тя е подала молба за развод само след една година брак. 54-годишната звезда се омъжи за пети път за Дан Хейхърст през декември 2020 г. 

Списание "Rolling Stone" съобщи, че звездата от сериала "Спасители на плажа" е подала молба за развод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ съпруг живеят през последната година.

Двамата се влюбиха, след като прекараха заедно карантината през пролетта на 2020 г. Памела и Дан си казаха "Да" на церемония на остров Ванкувър на Бъдни вечер същата година. Тогава Андерсън каза в интервю за DailyMailTV:

"Аз съм точно там, където трябва да бъда - в прегръдките на мъж, който наистина ме обича".

Приятелите й обаче не смятат така. "Дан не е неподходящ за Памела. Той се отнасяше грубо с нея и не я подкрепяше. Те се опознаха по-добре и по този начин Памела разбра, че Дан всъщност не е "единственият". Първоначално тя каза, че е хубаво да бъдеш с мъж, който може да смени електрическа крушка, но в крайна сметка, макар крушката да беше сменяна редовно, той не можеше да задоволи другите ѝ нужди". Това заявяват близки до актрисата.

Памела Андерсън разби семейство с 2 деца

Според "Rolling Stone" тя е напуснала общия им дом и в момента живее в Малибу, където прекарва време със синовете си.

Въпреки че това е петият бивш съпруг за Памела, тя всъщност има шест брака зад гърба си, защото за Рик Саломон се жени и развежда два пъти. Останалите ѝ бивши половинки са Томи Лий, Кид Рок. С Джон Питърс бракът ѝ беше само 12 дни.

Тази раздяла се случва малко преди да излезе новият сериал на "Disney" "Пам и Томи", който разказва историята на Андерсън и Лий. Той ще разказва за събитията около разпространяването на секс записа на двойката, който е направен от тях самите. Лили Джеймс ще влезе в ролята на Памела Андерсън, а Себастиян Стан ще изиграе ролята на Томи Лий.

Новините от днес и със задна дата