четвъртък, 11 ноември 2021 г.

Борисов разкри лапсус на Радев, който ще взриви страната / ВИДЕО

  

Хаосът продължава на пълни обороти. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на брифинг на ГЕРБ по повод скандала с мистериозните 199 машини.

"От събота обяснявахме какво готвят, показвахме машини, флашки... Сутринта уважаван от мен човек от ДБ г-н Томов каза пред Нова тв, че новите 199 машини напълно са изненадали ЦИК, разбрали за тях от писмо на "Сиела", пратено късно снощи. По случая решили да информират Рашков", каза Борисов.

И добави: "Защо да го информирате? Защото е вдъхновител и това му е единствената цел - да прави избори".

"Да не направя същия лапсус като Радев, който каза, че всичко на изборите зависи от манипулацията на изборите, но се поправи, че било от мотивацията. Сега ще му се карат", добави Бойко Борисов.

"За капак трябва да се ползват 427 устройства за ремонт на техниката в изборните секции. Някой цели да ни убеди, че стотици машини са купени, за да разглобяват я батерии, я кабели. Днес просто се изненадах - един ден преди деня за размисъл", уточни той.


"Какво казват от фирмата... Не знам защо тези машини, флашки и т.н. не се купиха от държавата и не се контролират главно от нея. Защо цялата работа трябва да я вземе една частна фирма. Дори златна да е, да заложиш цялото си доверие на тях, не намирам логика", добави Борисов и каза, че оставя българските граждани да мислят.

Новините от днес и със задна дата