понеделник, 8 ноември 2021 г.

Журналистка: Рашков ни върна във времето, когато МВР работеше само за държавата на БКП, насърчаван от президента Румен Радев

  

"Бойко Рашков върна МВР тридесет години назад във времето, когато полицейските фуражки не пазеха живота и здравето на гражданите, а охраняваше стръвно държавата на БКП", това написа във "Фейсбук", журналистката Юлиана Методиева.

Акциите, които извършва този служебен министър вече шести месец ще донесат тежки главоболия на наследника му, а като цяло спечелените дела срещу него ще се изплащат от данъците ни.

Освен, че е въплъщение на униформен произвол, Рашков е и расист. В петък негови хора от районното управление на град Лом, обръщат с главата надолу жилището на седемдесетгодишна жена от ромски произход.

Без заповед, без надлежни документи, без призовки, с една дума – типична акция за сплашване и саморазправа с беззащитен човек от малцинството.

Тарашили къщата, разпрали матраци, обръщали столове и маси. Ужасената жена припаднала, защото освен шока от нахлулите в дома ѝ полицаи, тя била с психическо заболяване. Дори чаша вода не ѝ дали, въпреки че сред седмината служители на реда имало и жена полицайка.

Ченгетата на този вътрешен министър е известно, че не страдат от излишна човечност. И за какво са нахлули като отвързани кучета в частен дом?

За да търсят списъци, подготвени за купуване на гласове!На всичко отгоре натикали протокол в ръцете на възрастната жена и със сила я накарали да сложи подписа си!

И днес тя не знае какво е подписала, била е в несвяст. Като резултат от подобните силови акции на Бойко Рашков гражданското избирателно право на противниците му е под пълна заплаха да бъде упражнено.


Мнозина от съседите подозират не само политическа връзка в безобразията на МВР (уплашената до смърт жена е майка на кандидат за депутат). Те са убедени,че демонстрираната безнаказаност на служителите на реда има и дълбоки етнически причини!

Бесовете на Бойко Рашков са се развилнели тотално и като за последно. Грубият му натиск върху етнически и политически неудобни хора е насърчаван от президента Румен Радев. На който му харесва такава полицейска държава, значи му липсва базисно разбиране за демокрация.

Тежко на онези, които в неделя ще изберат безконтролността, личната мъст и расистката предубеденост, символ на които е вътрешният министър от първото и второто служебно правителство.

Новините от днес и със задна дата