понеделник, 15 ноември 2021 г.

Борисов: Сигурно и за съавторството на децата им ще ни обвинят

  

Партиите ни обвиняват за всичко. Сигурно и за съавторството на децата им ще ни обвинят тези партии. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

И добави: "Аз се уча от грешките си, а те само се оправдават с някого. Едва ли не за пандемията сме виновни, а те не направиха нищо". "Ами машините? Колко машини смениха днес? 468 машини имаше уж резервни, а не са подменили нищо. Първо въпросните машини бяха за износ, после бяха за резервни части. Добре, след като са за резервни части, колко смениха от тях? При все че имаше толкова проблеми с машините", каза Борисов.

Запитан все още ли мисли, че е манипулиран машинният вот, той отвърна: "Получаваме доста сигнали за това. Една секция - квитанциите са повече от това, което излиза в машината".

"Аз се шегувам с тази жена, която в отчаянието и яростта си да избяга от полицията е изяла разписката си. Обаче трябва да ни е срам всички политици, а не да се подиграваме на жената", каза Борисов. 

Помолен да коментира обвиненията, че заради ГЕРБ избирателната активност е така ниска, той каза: "Ами те сигурно и за съавторството на децата им ще ни обвинят тези партии".

Той каза, че е нелепо да има още едни избори. "Да дадем за 120-130 милиона от парите на държавата за избори. Дето хората не могат да си купят дърва", уточни Борисов.


Помолен да коментира аферата с пачките в нощното му шкафче и какво се е случило с тях, той отговори: "Много пъти съм отговарял на този въпрос. Взеха ги тия пари и същите тези ги бяха подредили".

И добави: "Аз знам кой ги е подредил. Ще дойде момент и ще ви го кажа. Само искам да съм сигурен".

Новините от днес и със задна дата