понеделник, 6 септември 2021 г.

Как да получим 20 000 MB безплатно в най-бързата 5G мрежа у нас?

  

Скоростта на предаване на данни преди години е била 2,4 Kbps с първото поколение мрежи, което означава, че свалянето на снимка от само 1 мегабайт е отнемало около 8 минути. С развитието на технологиите бързината става все по-важна за хората и от днешна гледна точка тези скорости будят недоумение у съвременните потребители.

Те желаят да сърфират в мрежата с бързи скорости, без забавяне, както и да разполагат с множество мегабайти на максимална скорост. Скоростта на мобилната връзка има значение не само в работния процес, но и за информиране и развлечение в свободното време, за да могат да гледат или слушат различно мултимедийно съдържание.

За щастие това вече е възможно, защото потребителите имат на разположение истинска мрежа oт пето поколение – 5G ULTRA от А1, която предоставя скорости от над 1000 Mbps.
 

А1 постоянно развива своето портфолио и предлага на потребителите най-съвременните иновативни технологии. За да направи технологиите още по-достъпни, в началото на септември А1 стартира кампания, в рамките на която клиентите могат да получат допълнителни 20 000 MB интернет в най-бързата мрежа от пето поколение в България - 5G ULTRA.

Как да получим 20 000 MB към 5G ULTRA от А1?

Предложението от А1 е валидно през целия септември и важи за всички нови абонати, които изберат мобилен тарифен план ONE. Всеки нов клиент ще получи еднократно бонус пакет от 20 000 MB на максимална скорост към най-бързата 5G мрежа в страната.

От тази възможност и достъп до интернет мрежа, която достига скорости над 1000 Mbps, могат да се възползват и всички настоящи клиенти на телекома, които преподпишат своя договор, независимо дали изберат по-нисък или по-висок тарифен план.

След сключване на новия договор, бонус пакетът може да бъде активиран след регистрация в мобилното приложение Моят А1 или уеб портала Моят А1, достъпен на A1.bg. Бонусът може да се използва в рамките на три месеца след активацията. 

С промоционалните предложения А1 стимулира своите нови и настоящи клиенти да се възползват от възможностите на истинската 5G мрежа, предлагаща невероятни скорости и ниско времезакъснение.

Защо да изберем 5G ULTRA?

Невероятните възможности на петото поколение мрежи от А1 са достъпни за потребителите в над 75 града и курорта в страната, а преди броени дни 5G ULTRA бе обявена и за най-бързата 5G мрежа у нас от световния лидер при приложенията за тестване, събиране на данни и анализ на фиксираните и мобилни мрежи – Ookla®.

Според изследването, проведено чрез анализ на потребителските тестове в платформата на Ookla - SpeedTest Intelligence®, 5G ULTRA постига значително по-добри резултати спрямо конкурентите в страната. В мрежата от пето поколение на А1 са регистрирани дори скорости от над 1550 Mbps.

Достъпът до най-бързата 5G мрежа у нас е допълнително улеснен с атрактивни предложения и при тарифните планове Unlimited от А1. Те предлагат повече гъвкавост и предоставят възможност на потребителите да говорят и сърфират свободно в 5G ULTRA мрежата.

Освен неограничени минути и мегабайти, MMS и SMS, плановете включват и различен брой свободни позиции за добавяне на дигитални услуги (Услуги Select), с които потребителите имат възможност за достъп до качествено мултимедийно съдържание.

Новините от днес и със задна дата