сряда, 11 август 2021 г.

Борисов обяви решението на ГЕРБ ще предложи ли кабинет ВИДЕО

 

Ще започна с решението на ИК, защото това е единственото, което зависи от нас. Небивалата конституционна криза, в която ни вкара Радев с неговите марионетки партии достига върхове. Това заяви Бойко Борисов на извънреден брифинг на ГЕРБ.

Ако дойде нашият ред, ще предложим на парламентарната група състав на кабинет с министър -председател Дани Митов, за да могат хората да видят и сравнят и веднага ще върнем мандата. Искам да стоим много далеч от всичко, което се случва в българската политика.", заяви Борисов.

Партиите слагат слоган в началото на предизборната кампания. Единствено нашият слоган се оказа верен - ред в хаоса.

БСП казват сигурност в промяната. Нинова много я уважавам, не са прави нейните съпартийци да я гонят на Бузлуджа с оставка като коза. Защото тя изведе БСП на невиждани висоти -  3 и 4 място.

Моделът Борисов, означава лидерът на Балканите да се казва България.

ДБ са казали "Свобода, законност, законност, модернизация. Не знам какво са модернизирали този месец. Надявам се най-сетне министъра на икономикада да даде


ДПС казват рестарт на държавността. Е така я рестартираха, че не могат да реализират правителство.

С тази провалена ваксинация ни чака нещо много тежко и тези, които ни вкарват в трети изборите

как може да принизяват и да смятат, че някой потрива ръчички и се радват на този хаос, Как ще се радвам на това, което виждам.

През ден ми се обаждат колегите от Европа и питат: Бойко, какво става в България. Дори Митов с неговия брилянтен английски няма думи да обясни.

ГЕРБ не ви пречи с нищо в момента. Имате перфектно мнозинство в парламента. Имаше илюзия, че ще направите правителство без ГЕРБ.

Решете всички въпроси по начина, по който сте го казали в слогана. Ние задаваме си въпросите като една нормална опозиция.

Аз не виждам как ще поддържат илюзията и ще накарат българите да гласуват особено в ковид вълна. Ще подобрим най-ниската избирателна активност.

Борисов заяви, че има пореден Костинброд, свързан с машините в чужбина и какво е правено с тях. Той обеща, че всичко ще бъде обяснено на отделна пресконференция от Томислав Дончев.

Над 12 милиона са платили обезщетения на уволнени хора, само и само да не са от ГЕРБ, заяви Борисов. По думите му, ако все пак успеят да се разберват, той ще бъде доволен.

В момента имаме премиер, който си е подал оставката, без да е назначен. Нинова казва, че не поставя условия. Все едно преди два дена, не каза, че ако няма да се махне Петър Илиев, няма да има подкрепа. Те не помнят какво са казали.

Колегите от ДБ освен за постове, власт и министерски кресла друго не ги интересува.

Молбата ми към колегите е да се смирят. Те да си решат какво да направят, но с добро. Видя се, че с омраза и с обиди нищо не се случва.

Видяхте, че и ние по никакъв начин не ги нападаме. Те са толкова удобни, че може само да ги цитираме.

Борисов отказа да говори за евентуална кандидатура за президент от ГЕРБ, преди да минат парламентарните избори.

Новините от днес и със задна дата