вторник, 29 юни 2021 г.

Ето как наркоманът Кокинов ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас / ВИДЕО

 Ужасяващо ВИДЕО 18+: Ето как наркоманът Кокинов ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас  

Флагман.бг разпространи кадри от видеокамери, запечатали бруталното нападение над 17-годишно момиче в неделя вечерта. 

От видеозаписите се вижда, че в 21:35 часа откъм жк. „Изгрев“ по пешеходната пътека към „Кондоско" център спокойно се движат две момичета. Те пресичат първото платно и се намират в острова, когато зад гърба им се задава мъж в бели дрехи.

Двете момичета хукват нагоре, в посока колелото на ОMV. Мъжът настига едното от тях. Не може да се види точно дали то първо се спъва в бордюра и тогава пада, удряйки тежко главата си, ли той я блъска и поваля на земята.

Във видеозаписа се виждат ясно многобройните удари с ножа, които той нанася по тялото ѝ. В това време откъм комплекса се задават други две момчета, спират и автомобили, втурва се и пазачът на бизнес центъра, за да помогне.

Касапинът все още е на мястото и никой не смее да го доближи. Той си тръгва спокоен, в обратна посока към комплекса, пресичайки тревните площи.


Момичето, което е тежко ранено, е 17-годишно и е от съседен блок на този, в който живее надрусаният психопат. 

27-годишният нападател Иван Тодоров Кокинов е задържан. Окръжна прокуратура-Бургас го е обвинила в опит за убийство, останал недовършен поради независещи от дееца причини. Престъплението е квалифицирано по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

Новините от днес и със задна дата