понеделник, 10 май 2021 г.

Стефка Костадинова разкри пророчество на Ванга ВИДЕО

 

Една от легендите на българския спорт и световна рекордьорка в скока на височина Стефка Костадинова разказа невероятна история в "Забраненото шоу на Рачков" и разкри, че през 1985 година баба Ванга ѝ казала нещо много важно!

Стефка била на лагер с националите по лека атлетика в Петрич. Познат я уредил да се види с Пророчицата. Стефка чакала пред дома на Ванга в Рупите. Пророчицата излязла, назовала Стефка по име и я призовала да си тръгне веднага и да спи на бучка захар. Великата ни атлетка така и направила. На другия ден пак отишла, вече било късно, нямало хора пред къщата на Ванга. Стефка била със син Москвич, който я докарал на лагера. Ванга пристигнала с Волга. Казала: "Стефка, ти закъсня. Благословена си! Нещата ще стават от втори път при теб!".

Легендата призна, че наистина - всичко в живота ѝ от този момент ставало от втори път. Всички велики скокове в кариерата ѝ ставали от втори опит. Голямата любов на живота ѝ се оказал вторият съпруг Николай, който беше в студиото. Тя за пореден път подчерта, че за нищо на света не би искала да се роди в друг град освен Пловдив. Преизбраната за пети пореден път за председател на БОК Костадинова се похвали, че Стоичков вече е нейно вице.

Тя поддържа фигура, като набляга на плодове и зеленчуци. Ходи по 8 километра на ден с кучетата в гората над Панчарево, където живее.

Рачков я изненада с видео на гиганта Сергей Бубка. Украинецът поздрави Стефка за преизбирането като шеф на БОК. Той я засипа с комплименти. Бубка разкри, че двамата се познават от над 35 години от социалистическите състезания "Дружба". 

Под критичния поглед на спортната легенда, Рачков направи опит за нов световен рекорд в скока на височина. Ако първият беше неуспешен, то при втория водещият с лекота прелетя над 209-сантиметровата летва в студиото.

Световната рекордьорка сподели вълнуващи истории от звездната си кариера, но и призна за цената на непобедимите си постижения.

„Изключих всичко около себе си, бяхме само аз и летвата. И го направих. През цялата си кариера никога не съм успявала да се концентрирам така“, разказа Стефка Костадинова за мислите си секунди преди да направи победния скок в Рим през 1987 година.

Новините от днес и със задна дата