понеделник, 4 януари 2021 г.

Рибар: Русалка ме изнасили и малтретира сексуално!

  

Американската брегова охрана е спасила рибар, прекарал две седмици в морето край бреговете на Флорида, съобщават световните издания. Алвин Маккалистър е открит на малък скалист остров на 200 мили от брега.

Преди две седмици той е пострадал при корабокрушение. През цялото това време той се е хранил с чайки, таралежи и миди. Днес лекарите вече не се притесняват за здравето на Макалистър. 

Но когато бил открит, той имал силни халюцинации, най-вероятно провокирани от мидите, с които се хранил на острова. Мъжът имал и симптоми на дехидратация. В момента жертвата има само леки халюцинации, така че все още е под лекарско наблюдение, съобщил е представител на болницата в която се намира рибарят. 

Макалистър разказал на брат си, че е оцелял само благодарение на русалките. Те го хранели и също така го използвали за сексуални цели. Той описал всичко подробно и тази история напълно шокирала брата на жертвата. Мъжът, в чието тяло присъства някакъв вид токсин, наподобяващ олово или живак, който може да се съдържа в мидите, се намира допълнително под наблюдението на психиатър. 

На свой ред медицинският експерт е казал, че Макалистър е имал необичайни наранявания в областта на ануса и гениталиите.

Но е малко вероятно те да са се появили в резултат на изнасилване от живи морски създания, за които Маккалистър говори. 

Според специалиста, най-вероятно той сам си е нанесъл всички тези наранявания. Към днешна дата психическото състояние на Маккалистър не е напълно стабилно. Лекарите казват, че ще му отнеме още няколко седмици, за да възстанови напълно здравето си. През това време всички токсини, получени по време на консумацията на миди на острова, ще бъдат освободени от тялото му./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата