неделя, 5 април 2020 г.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Съвременните технологии са неизменна част от живота ни. Те ни помагат да се свържем с най-близките и обичани, да намерим необходимата информация и какво ли още не.

Но оказа се, че именно те могат и да причинят куп неприятности в семейството. 

Доказателство а това е историята на съпруги от Перу. Те живеели с столицата Лима. Един ден мъжът решил да провери в Google Maps за нов маршрут, по който да стигне по-бързо до работното си място.

Разглеждайки оналайн улиците той попаднал на снимка, на която разпознал съпругата си. Заради видяното веднага след това се развел с нея.

По време на онлайн обиколката из улиците около дома им мъжът видял на една пейка да седи жена. Той веднага разпознал своята съпруга. Притеснителното било, че в скута й лежал непознат мъж, а тя го галела и целувала.

Съпругът побеснял допълнително от факта, че от Google Maps пишели, че кадрите са направени през 2013 година, което значи, че жена му е била невярна още преди седем години, а това е едва година след сватбата им.

Разочарованият съпруг веднага вдигнал скандал на жена му, която не само, че не отрекла изневярата, ами признала, че и до ден днешен се среща с другия мъж.

Измаменият съпруг веднага подал молба за развод. В съда представил снимките от Google Maps, магистратите ги приели като доказателство и му дали развод с невярната жена. / jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата