четвъртък, 2 януари 2020 г.

Откриха втората изчезнала Михаела при ром, чак в Берлин


17-годишната Михаела Миткова Михалева от Камено обявена за общодържавно, а впоследствие и за международно издирване, е открита от немските полицейски служби в апартамент в берлинския квартал „Шпандау” в добро физическо и психическо състояние, съобщиха от ОД на МВР в Бургас.
Момичето е изведено от квартирата, обитавана от приятеля ѝ и семейството му, като е настанена в социален дом в Берлин. Получен снощи сигнал гласял, че тя е при момче с малко име Иван. Той е от Камено, от ромски произход.


Припомняме, че момичето бе в неизвестност от 6 декември миналата година, когато сутринта заявила на близките си, че отива на училище, но повече не се прибрала.

Няколко седмици по-късно – на 30 декември ОДМВР – Бургас бе алармирана за и изчезването на второ момиче от Камено – 17 годишната Михаела Янкова Иванова.
 * Ромка се хвърли под такси със свалени гащи в Бургас, причината е смайваща
Същата благодарение действията на служители от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Камено.

Тя бе открита в бургаския комплекс „Меден Рудник” на 31 декември в добро физическо и психическо състояние. Същата бе предадена на родителите си. Момичето бе открито в ромската махала при момче с име Юсуф.

Новините от днес и със задна дата