четвъртък, 2 януари 2020 г.

17-годишната Михаела, която цяла България издирва, се криела при...


17-годишната Михаела Иванова от Камено, която изчезна и вдигна на крак полицията, е била открита в дома на нейния приятел, в ж.к. „Меден рудник“ в Бургас. Там единадесетокласничката се стягала да празнува Нова година, съобщава "Труд".
Пред полицаите тя обяснила, че се скарала с баща си и затова избягала от дома. Родителят ѝ бил против връзката ѝ с пет години по-големия мъж, който се казвал Юсуф.

„Като се прибра отначало не ми говореше. Не мога нищо да ѝ кажа, защото ако го направя, започва да пищи“, обясни разстроеният и баща Янко Иванов, който работи като заварчик.

Янко наистина е против момчето, защото смята, че е голям за нея и първо Михаела трябва да завърши. Наскоро я кръстили, събрали се цялата рода, празнували и мислели, че тийнейджърката ще скъса с Юсуф, но това не се случило.

Михаела Иванова учи в музикално училище, пее прекрасно. Печелила е много медали и знае много странджански песни. Напоследък обаче все слушала турска музика, разказва баща ѝ.

Преди две седмици изчезнала приятелката ѝ, която ѝ е адашка - и тя се казва Михаела. До момента не е ясно къде е, говори се, че избягала в Германия.

Новините от днес и със задна дата