петък, 31 януари 2020 г.

Лора Крумова напусна Нова телевизия


Известната журналистка Лора Крумова напусна Нова телевизия след дълги години там. Тя взе това решение след края на второто си майчинство и няма да се върне на екран.
"Така го усещам и това решение не е от днес.
От Нова тв не искаха да си тръгвам, не съм гонена, не съм имала проблеми. Но след като преосмислих как стоят нещата в живота ми, реших, че е по-добре да го направя", обясни журналистката пред "24 часа".
Засега тя не е решила къде ще продължи професионалният ѝ път, но със сигурност новото място пак ще е свързано с журналистиката.
"Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя", каза още Крумова.
Малко преди да роди дъщеря си Мина през 2018 г., тя водеше едното издание на съботно-неделния блок "Събуди се" по Нова тв. Преди това заедно с колежката си Галя Щърбева, с която са и близки приятелки, правеха публицистичното токшоу "Комбина".
Популярността на Лора Крумова дойде още преди години, когато беше лицето на сутрешния блок на Нова тв "Здравей, България" първо с Георги Коритаров, а после и с Милен Цветков.
Преди това тя работеше и в bTV.
Миналата година телевизията напуснаха журналистите Генка Шикерова, Миролюба Бенатова и Марин Николов, а по-късно и Виктория Бехар и покойната вече Силва Зурлева.

Новините от днес и със задна дата