петък, 17 януари 2020 г.

18-г. студентка изкарва по 18 бона месечно от шест „богати татенца“


18-годишна студентка разкри, че поддържа връзка с няколко заможни по-възрастни мъже, което ѝ помогнало да започне да следва скъпа специалност в университета, съобщава „Дейли Мейл“.
18-годишната Клои от Лондон е студентка по психология и невробиология и планира да стане клиничен психолог, за което трябва да завърши магистърска и докторска степен.
Тя поставя стриктни условия на своите спонсори и иска месечна издръжка между 1500 и 3000 паунда от всеки от тях, както и пътувания за шопинг, спонтанни подаръци, вечери в луксозния ресторант “The Shard” и почивки до далечни дестинации като Лас Вегас и Азия.
Тя може да се занимава с до 6 „богати татенца“ на месец, в зависимост от натовареността си в университета. В замяна предлага компанията с и срещи от два до четири пъти месечно. По думите ѝ, никога не е интимна със спонсорите си.

Клои няма никакви колебания за това как смята да постигне целите си и, въпреки че родителите ѝ не са наясно с какво се занимава, приятелите ѝ я подкрепят. Тя описва „професията“ си като „изключително удовлетворяваща“ и позволяваща ѝ да води чудесен студентски живот. „Реших да стана компаньонка пред лятото преди да започна университета, защото бях много притеснена за парите. Това изглеждаше като много привлекателна възможност“, споделя тя.
 „Кариерата“ ѝ я вдъхновила да пътува повече, след като била заведена на почивка от заможни мъже. „Посетих Гърция с един заможен мъж на 35. Придружих го на бизнес пътуване, отседнахме в луксозен хотел и получих голяма сума пари за харчене“, разказва Клои.
 „Събрала съм скъпи вещи, включително дизайнерски чанти, обувки, часовници, дрехи и бижута“, хвали се тя. „Всичките ми ангажименти са били напълно платонични и свързани само с правенето на компания. В бъдеще бих искала връзка, но не с богато татенце“, обяснява студентката.

Новините от днес и със задна дата