понеделник, 2 декември 2019 г.

Най-малките с жест към най-големите

 
* Малките сръчковци от Детска ясла 1 "Бургаско детство" изработиха коледни картички и тематични сувенири за всички от Дома за стари хора "Цвета и Анка Върбанови"

И тази година малчуганите от Детска ясла 1 "Бургаско детство" и техните родители се включиха с огромен интерес в организираната работилница за изработване на коледни играчки и картички "Заедно с мама творим".


Те изработиха весели коледни картички и сувенири: приказен свят с много елфи, снежни човеци, скиори, елхички, Снежанки и Дядо Коледа, венци от шишарки и много други красоти. Най-красивите ръчноизработени изненади ще създадат празнично настроение в дома за стари хора "Цвета и Анка Върбанови", където живеят 28 възрастни хора.

"Искаме да стоплим сърцата им за празника. Така от най-ранна възраст децата се възпитават в съпричастност, доброта и хуманизъм. Благодарим на всички мами за креативността, активността и ентусиазма, за желанието да дарят усмивка и да зарадват възрастните хора", коментира Антоанета Кисьова, директор на детското заведение.

Екипът на Детска ясла "Бургаско детство" пожелава в аванс празнично настроение и весели Коледни и новогодишни празници!

Новините от днес и със задна дата