неделя, 1 декември 2019 г.

Изкушаваща блондинка стана съпруга на Джуди ХалваджиянАтрактивна блондинка е екранната съпруга на Джуди Халваджиян в хитовия сериал "Пътят на честта" по Нова телевизия. Изкусителката е Цветелина Маринова, по-известна като Цвети от Expose, която е и най-новото попълнения в продукцията.

Изпълнителката, която и извън сериала е една от най-изкушаващите блондинки в родния шоубизнес, влезе в ролята на сладострастната милионерска съпруга Орнела.

Сексапилна, елегантна, дръзка, готова да разбие всяко сърце и да заплете още по-силно историята, това е Орнела, професионално пресъздадена от Цветелина Маринова.

"В никакъв случай няма да отнема удоволствието на зрителя, издавайки какво ще се случи в епизодите, само ще кажа, че моята Орнела е адски интересна личност и се разкъсва между отношенията си с двама мъже", категорична е нежната половинка от Expose.

В сериала героинята е омъжена за атрактивен бизнесмен - изигран перфектно от Джуди Халваджиян, който показва неподозирани актьорски заложби.

Братът на Маги Халваджиян умело влиза в ролята на мегамилионер в "Пътят на честта" и по всичко изглежда, че това няма да е последната му роля.

Сериалът няма да е последната изява на екран и за Цвети, защото съвсем скоро излиза филмът "Връзкология", в който пленителната блондинка участва заедно с творческата си половинка Светльо, а Expose ще бъдат част и от големия концерт Disco Stars в НДК на 13 декември./show.blitz.bg  

Новините от днес и със задна дата