четвъртък, 21 ноември 2019 г.

Бебе коала разплака целия свят, гушкайки болната си майка

Бебе коала силно развълнува служители на зоопарк в Австралия и просълзи хора от цял свят със затрогващата си постъпка. 6-месечното отроче на пострадалата възрастна коала Лизи не се отдели нито за миг от тялото на майка си и остана прикрепено за него, дори докато тя беше оперирана.

 Малката коала Фантом и майка ѝ били блъснати от кола в щата Куинсланд. За щастие бебето се отървало само с уплаха, но майка му нямала неговия късмет. Вследствие на инцидента възрастното животно получило колапс не белия дроб, поради което се наложило да претърпи операция във ветеринарната клиника в зоопарк.

Когато пострадалата коала пристига за помощ в медицинския център за диви животни, екипът остава много изненадан от присъствието на малкия придружител. Специалистите разбират, че въпреки своята невредимост малкото е не е могло да бъде взето, тъй като не е искало да се отдели нито за момент от майка си. Всъщност експертите са се опитали да ги разделят, но задачата била толкова трудна, а гледката-прекалено трогателна, така че те просто не го направили. Но въпреки присъствието на малкото същество ветеринарите успели да се справят с проблема и спасили живота на Лизи.

Майката претърпяла операция на белия дроб, след което била подложена на лечение с медикаменти. Бебе коала силно развълнува служители на зоопарк в Австралия и просълзи хора от цял свят със затрогващата си постъпка. 6-месечното отроче на пострадалата възрастна коала
Лизи не се отдели нито за миг от тялото на майка си и остана прикрепено за него, дори докато тя беше оперирана. Малката коала Фантом и майка ѝ били блъснати от кола в щата Куинсланд. За щастие бебето се отървало само с уплаха, но майка му нямала неговия късмет. Вследствие на инцидента възрастното животно получило колапс не белия дроб, поради което се наложило да претърпи операция във ветеринарната клиника в зоопарк.

Когато пострадалата коала пристига за помощ в медицинския център за диви животни, екипът остава много изненадан от присъствието на малкия придружител. Специалистите разбират, че въпреки своята невредимост малкото е не е могло да бъде взето, тъй като не е искало да се отдели нито за момент от майка си. Всъщност експертите са се опитали да ги разделят, но задачата била толкова трудна, а гледката-прекалено трогателна, така че те просто не го направили. Но въпреки присъствието на малкото същество ветеринарите успели да се справят с проблема и спасили живота на Лизи. Майката претърпяла операция на белия дроб, след което била подложена на лечение с медикаменти.

Новините от днес и със задна дата