сряда, 25 септември 2019 г.

Многохиляден Бургас е доволен от сметките си за ток, от EVN да спят спокойно

Прочетено - 22753
Неделя, 17 Февруари, 2013 13:46:57   Катя Стоянова
Многохиляден Бургас е доволен от сметките си за ток. Това регистрира нашата камера.
От електрокомпанията могат да спят спокойно. Негодуващи, но не достатъчно на брой, бургазлии  изразиха възмущението си от нереалните и завишени сметки за електроенергия.
С викове "Мафия" и "Вървете си от България" те изразиха своето гражданско мнение. Очевидно проблемът със сметките за ток не е толкова сериозен щом не е стреснал останалата част от бургазлии и не ги е мотивирал да излязат от топлите си домове. Ако поне една четвърт от бургазлии бяха излязли "Александровска" щеше да им се види малка. Че са доволни е една от хипотезите, а другата е, че бургазлии масово страдат от патологичен мазохизъм та колкото и да ги шибат с каквито и сметки на тях ще им става все по хубаво. А казваха - "Бръкни на българина дълбоко в джоба, че да се разбунтува".

Тази приказка, явно за бургазлии има обратен ефект и колкото повече и по - дълбоко му бъркаш, на бургазлията в джоба, толкова по - добре се чувства. Затова шибайте го по гърба, по джоба, пък ако искате и някъде другаде все ще му е тая. Бойко Борисов все се тупа по рамото и хвали, че дал това, дал онова. Браво Бойко, премиер на премиерите, явно си дал достатъчно на бургазлии защото с днешна дата, това е тяхното послание към теб! Бургас е най - добрият град за живеене. Не ни притеснявайте с някакви си там протести - това казаха днес мнозинството от бургазлии. На видеото ясно се вижда и присъствието на ярка политическа фигура от бургаски общински съвет, на която смятаме, че мястото и не беше там! Безпардонното политизиране на гражданските протести също демотивира хората да присъстват активно на подобни събития. И все пак, този път имаше повече хора от предходния протест, което до някъде ни кара да бъдем оптимисти. А нашето послание към гражданите на Бургас е да управляват свободата си по достоен начин, ако искат да живеят в просперираща държава.
Организаторите съобщиха, че от днес нататък протести ще има всеки ден.

Новините от днес и със задна дата