сряда, 25 септември 2019 г.

Що за извратено заглавие и намерение - „Уличните котки нежелани в Бургас”!?

Прочетено - 000233
Вторник, 26 Февруари, 2013 10:29:32

„Уличните котки нежелани в Бургас” е челото на регионалното издание „Твоят ден” . След като се справи с бездомните кучета в Бургас и стана за пример в страната, общината започна битка и с уличните котки. Те са приносители на болести и зарази и затова хората, които ги хранят, трябва да бъдат глобявани, предвижда промяна на наредбата за опазване на обществения ред в града, пишат от изданието.

Текстове и намерения, като тези по - горе, имат способността да  те накарат да изпиташ отвращение към поведението и намеренията на някои членове на нашето, бургаско общество.



На тези хора кракът им стъпвал ли е по цивилизования свят!?

Общината вместо да излезе с една поощрителна кампания за това как хората да се грижат правилно за уличните котки, тя ще ги глобява. Такава кампания се прави с най - обикновен мегафон, с автомобил преминаващ по улиците.

Виждайки цивилизованото отношение към животните извън страната ни, винаги съм твърдяла, че поне в няколко европейски държави котките са по - щастливи от българите и изглежда ще се окажа права!

Няма да коментирам повече, само ще отправя едно предупреждение към църковния хор на църквата,  до общината, внимавайте как пеете, че Краси Стойчев е тръгнал да глобява наред!

И понеже каквото са решили го правят, ще добавя -- "Почитайте котките, те ще имат особен принос към бюджета на Община Бургас".

Новините от днес и със задна дата