сряда, 19 април 2023 г.

Униженият в мола Денислав: Искаха ми 20 лв. за среща с Чеченеца

  

20-годишният Денислав, който бе поставен в ролята на куче в унизителното видео, пратило в ареста Емили Йорданова-Тротинетката (по лична карта Даниел Йорданов), Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след това се страхувал да излиза от дома си и не искал да говори дори с родителите си. Това разказва самият той в YouТube канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ" на Станислав Цанов. 

Като мотив за видеото в пловдивския мол Денислав, който за първи път говори по темата, изтъква "страх".

Относно срещата с трите интернет звезди разказва, че е станала с вече споменатия и от прокуратурата Стоян, който се явил в ролята на посредник: "Беше ми искал 20 лева, за да ме срещне с Чеченеца. Дадох ги, не бях ги виждал до този момент". Въпросният дълго време му говорил колко е известен Петко Караилиев и колко много пари изкарвал. 

След първата среща на Денислав с Куката, Чеченца и Тротинетката били записани общо три видеа. Първото било заснето в голям хипермаркет. То бе показано пред медиите на 13 април от адвоката на Чеченеца - Стефан Паров, като доказателство, че Денислав и останалите замесени били приятели. Във видеото момчето "язди" Караилиев.  

След това записали 20-годишния младеж в ролята на сервитьор, който поднасял гироси на Чеченца. "Искаха социалните мрежи да гръмнат, да има много гледамоест", добавя Денислав. В деня, в който снимали унизителната сцена в мола, т. нар. инфлуенсъри вече били седнали на маса в търговския център и казали на Денислав, че е закъснял. Накарали го да плати таксито на Емили и приятелите ѝ, което момчето потвърждава, че е направило. 

Каишката, с която го вързали, извадил Тихомир (Мелиса) - бивш участник във "Фермата", който впоследствие стана известен с нетрадиционните си отношения с Емили. На въпрос дали посетителите в мола са реагирали по някакъв начин на гаврата, Денислав отговаря: "Хората стояха отстрани и се смееха, снимаха. Някои дори искаха да се снимат с Чеченеца. Никой не реагира отрицателно". Той самият се подтиснал след като разбрал, че цяла България го е гледала и че е бил унизен. 

Пред Станислав Цанов момчето споделя и че в училище било подигравано и обиждано, че е психично болно, пращали го да купува храна, цигари и други неща от магазина за своите съученици. 

Адвокатът му Димитър Киров, който поема случая про боно (професионална работа, извършена доброволно), показа изследване на Денислав от 2020 г., в което се посочва, че момчето не е психично болно, а лесно манипулируемо и податливо на внушения. "Това обуславя невъзможността да се противопостави на тези хора, които реално, виждайки състоянието му, правят стъпка по стъпка това, което си искат", коментира адвокатът.

В канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ" говори и майката на Денислав. Според нея "до такава степен го е възпитала да бъде добър, че той е станал изключително наивен".

В момента Емили Йорданова, Тодор Огнянов и Петко Караилиев са в ареста за постоянно.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата