вторник, 18 април 2023 г.

Издирват 15-годишно момиче от София, в неизвестност от 5 дни

  

   Снимка: Фейсбук, профил на Оля Василева

15-годишно момиче е в неизвестност от 5 дни, а близките му го издирват. За това съобщи с пост във Фейсбук бабата на девойката Оля Симеонова.

Внучката ѝ Велислава е изчезнала на 13 април, а връзка с нея няма, тъй като и телефонът ѝ е изключен. Жената не уточнява дали семейството вече е подало сигнал в полицията за изчезналото момиче.

"Здравейте приятели! Пиша този пост със сълзи в очите. На снимката е моята внучка Велислава Костадинова на 15 години! Изчезна на 13 април 2023г. От тогава нямаме връзка с нея, изключен ѝ е телефона и никой не я е виждал!", съобщава бабата на момичето, като публикува и снимката му.

Тя пояснява, че Велислава е облечена в черно.

"Облечена е в черен панталон, черна блуза и черно яке Моля всеки който я види или има някаква информация за нея да се свърже с мен на посочения телефон : 0884333259 или на майка ѝ Анелия Василева : 0889030944", търси помощ баба ѝ.

На отчаяния ѝ апел откликнаха мнозина, а постът на жената вече е споделен многократно в социалната мрежа.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата