вторник, 18 април 2023 г.

Мъже нападнаха 11-годишно момиче

 Мъже нападнаха 11-годишно момиче в София - Tribune.bg

Случаят е от 6 април, но до момента реакция от полицията – няма, твърди майката на детето

11-годишно момиче е било нападнато от млади мъже в столичния квартал „Витоша“.

Това твърди майката на детето – Мадлена Гергова. По думите на жената ученичката е разхождала кучето си, когато нападателите я заобикалят, започват да я блъскат и искат да вземат телефона ѝ. Случаят е от 6 април, но до момента реакция от полицията – няма.

„Детето ми се прибра притеснено и ми разказа какво е станало. Сподели, че са я нападнали и е ударена в корема. Единият от нападателите е бил тийнейджър. Веднага подадохме сигнал на 112. Оттам ни казаха да пуснем жалба в полицията, откъдето пък ни уведомиха, че от Детска педагогическа стая ще се свържат с нас. Това обаче все още не се е случило“, разказа пред Нова телевизия Мадлена Гергова. 

След случая жената написала пост във Facebook групата на квартала. Станало ясно, че това не е първото подобно нападение в района.  

„Посегателствата зачестиха през последната година. В обществения парк са се населили агресивни личности, които живеят във фургони“, сподели друг жител на квартала.

Местните настояват за повече полицейско присъствие в квартала.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата