петък, 10 март 2023 г.

Ивайла Бакалова за майчинството и битката да докаже невинността на любимия си

 Веселин и Ивайла

                                  Снимка: bTV

Носителката на титлата "Мис България" Ивайла Бакалова е специален гост в студиото на ток шоуто "Търси се" тази неделя. Моделът и бизнес дама отдавна не дава интервюта за личния си живот, но за пръв път именно пред Меги и Нели ще говори за емоциите в най-щастливия период от живота си - когато става майка за втори път.

Ексклузивно пред двете водещи ще застане и мъжът до Ивайла - бизнесменът Веселин Денков, който е баща на малката Вяра.

"За мен Ивайла е явление", ще сподели той и ще разкаже дългата история на пътя им към родителството.

Веселин няма друго дете и точно когато се съмнява, че ще стане баща, Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце.

Пътят до малката Вяра е дълъг и се случва чрез инвитро процедура в Турция от първия път. Първоначално бебетата били две, но заради синдрома на изчезващия близнак останал само единият ембрион. Ивайла ще сподели още, че най-трудният период, през който двамата с Веско минават, е неговият арест. Тя прави и невъзможното, за да докаже невинността на любимия си.

Още един човек ще застане за пръв път пред камера именно в предаването. Това е порасналата дъщеря на Ивайла - Рая, която живее в Лондон.

"За мен майка ми винаги е била приятел и най-близък човек. Ние сме като сестри", ще разкаже тя.

Красивото момиче ще признае, че отначало е ревнувала майка си от връзката ѝ с Веско, но след като го опознава, двамата си стават изключително близки.

"Сега обожавам най-много сестра си Вяра", емоционално ще сподели Рая.

"Тя е моята най-голяма любов и гордост", казва и самата Ивайла, за която дъщеря ѝ е всичко.

В шоуто Меги и Нели ще срещнат Ивайла и с нейната майка, с най-близкия ѝ приятел в живота - Азис, както и нейната сестра близначка Божидара. За пръв път от първо лице зрителите ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов...

Не пропускайте емоционалното гостуване на Ивайла Бакалова в "Търси се" - тази неделя (12 март) от 12:30 ч. само по bTV!

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата