сряда, 8 март 2023 г.

Изведоха Филиз Хюсменова от предизборно студио, след като почти припадна (видео)

  

Кандидатът за депутат от ДПС Филиз Хюсменова почти припадна в началото на предизборен дебат, излъчван от bTV. Екипът на телевизията веднага реагира, когато на Хюсменова внезапно ѝ прилоша.

Бившият министър без портфейл в кабинета на Симеон Сакскобургготски стартира речта си с пожелание към жените по случай 8 март.

Хюсменова започна да говори бавно и видимо пребледняла, като малко след това обясни, че има нужда от стол, защото не се чувства добре. 

Останалите ѝ опонентки в дебата - Венеция Ангова от ПП-ДБ, Деница Сачева от ГЕРБ-СДС и Ирена Анастасова от БСП се притекоха на помощ на представителката на ДПС.

Водещият Златимир Йочев веднага помоли екипа на медията да се намеси и също така отбеляза, че се случват такива неща при голямо вълнение. 

След няколко минути Филиз Хюсменова се върна и довърши речта си, отнасяща се до социалната политика на България.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата