събота, 4 март 2023 г.

„Понтика Солюшънс“ разкрива още 50 работни места в Бургас

 „Понтика Солюшънс“ разкрива още 50 работни места в Бургас

„Понтика Солюшънс“ АД получи сертификат клас А за инвестиционен проект „Диверсификация на дейността на „Понтика Солюшънс“ АД с нови услуги”, който бе връчен от г-н Христо Етрополски, зам.-изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ).

В портфолиото на компанията предстои включване на нови високотехнологични ИТ услуги. Инвестицията е на стойност 526 883 лв., като се очаква да бъдат разкрити 50 работни места в гр. Бургас. Фирмата отвори офис в морския град през юни 2022 г. С новия проект тя разширява своята дейност тук.

„Понтика Солюшънс“ АД е дружество, регистрирано през 2021 г. Основната му дейност е фокусирана върху предоставяне на услуги в областите: хоризонтални процеси, включително човешки ресурси и административни ресурси; администриране на обучения; предоставяне на персонал на международни компании; управление, координация и създаване на екипи по установен модел; изготвяне на оценка на качеството, съобразно договорени параметри и методика.

*

Междувременно Община Бургас създаде виртуална борса за свободни работни места в ИТ и Аутсорсинг сектора – за хора с компютърни умения, както и за владеещи чужди езици.

Новините от днес и със задна дата