събота, 25 февруари 2023 г.

Украинската армия: Русия е удвоила броя на военните си кораби в Черно море

  

Русия е удвоила броя на военните си кораби в Черно море, каза украинската армия и прогнозира, че това може да е подготовка за нови ракетни удари, предаде Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че руският Черноморски флот редовно изстрелва ракети по Украйна от началото на войната преди година.

Украинската армия каза, че броят на руските военни кораби в Черно море се е увеличил вчера два пъти - до осем. Един от тези кораби - фрегата, е въоръжен с осем ракети "Калибър", добави тя, без да уточни източника на тези данни.

Миналата събота Украйна заяви, че Русия е изстреляла от Черно море четири такива ракети, две от които са били свалени, припомнят Ройтерс и БТА.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата