Белградската полиция е арестувала четирима български граждани по обвинение, че са спрели автобус на магистралата в сръбската столица Белград и са го замеряли със стъклени бутилки и лост, съобщи сръбският сайт Блиц, цитиран от БТА.

По първоначална информация полицията в сръбската столица е получила обаждане, в което се съобщава, че от автомобил с чуждестранна регистрация се стреля срещу автобус на магистралата, минаваща през Белград.

Полицията и съответните служби са пристигнали на мястото и са спрели автомобил с френска регистрация, в който са били четиримата български граждани.

По време на обиска не е открито оръжие. Полицията е спряла и автобуса, на който са били видими повърхностни повреди.

Шофьорът на автобуса е казал, че е бил спрян на магистралата от българите, но не са стреляли срещу автобуса, а са го замеряли с бутилки от бира и са разбили с лост предното стъкло.

Всички участници в инцидента са отведени в полицейското управление.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo