сряда, 30 март 2022 г.

Една звезда угасва: Брус Уилис се оттегля от актьорството заради болестта си

  

Брус Уилис се оттегля от актьорството заради състояние, което води до затруднения в говора, разкри дъщеря му Румър Уилис в двоя инстаграм профил. 

Звездата от "Умирай трудно" е диагностициран с афазия, което представлява загуба или увреждане на способността да се възпроизвежда език или да се разбира чужда реч.

"На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности. В резултат на това Брус се отдръпва от кариерата, която е означавала толкова много за него.

Това е наистина предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа. Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да го направим достояние до феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него.

Както Брус винаги казва, "Ударете го на живот" и заедно планираме да направим точно това.

С любов: Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин", написа семейството на 67-годишната звезда от "Умирай трудно".

Новините от днес и със задна дата