неделя, 20 февруари 2022 г.

Любомир Милчев - Денди е със счупен череп и се бори за живота си

 

Светският лъв Любомир Милчев - Денди е със счупен череп и се бори за живота си. Той е бил ударен с тежък предмет в главата. Предполага се, че негов приятел е извършил опита за убийство, което е станало извън дома му, разказаха от прокуратурата и СДВР пред „Телеграф“.

Денди живее в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали. Това станало в 2 ч. след полунощ в петък.


Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция.

По време на огледа станало ясно, че Денди не е бил нападнат в апартамента, а някъде навън. Той обаче е бил в безсъзнание и не е бил разпитан. Една от версиите на разследващите е, че е възможно и въпросният приятел на Денди да е излъгал.


Той е бил разпитан, като се проверява алибито му, къде е бил във фаталната петъчна нощ. Иззети са камерите в района на апартамента. По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала свада с негов познат, който го е ударил в главата. С последни сили светският лъв е успял да стигне жилището си, където се е заключил, а след това е припаднал.

Новините от днес и със задна дата