сряда, 26 януари 2022 г.

Откриха Тик-ток сензацията Наско от Поморие мъртъв!

  

Култовият ром Наско, който стана хит в социалната мрежа, е бил открит премръзнал и загинал от студ. Това съобщава фейсбук страница, посветена на култовия интернет образ.

Един от най-колоритните образи в Бургаско – Наско, който шокираше с противоречивата си визия, е намерен мъртъв в поморийското село Каменар, съобщава и Флагман.бг.

Той е издъхнал край животновъдна ферма.
Открит е вчера сутринта. Смяташе се, че е премръзнал заради минусовите температури. Аутопсията е показала, че е издъхнал от белодробна емболия.

Подобен фатален изход най-често в тази епидемична обстановка се достига след боледуване от ковид. Със сигурност Наско е изкарал болестта на крак, по улиците и не се е лекувал, смятат поморийци, които го познават добре.

"Наско е бил открит премръзнал и загинал от студ. RIP 1981 - 2022.


Една добра душа, за която се радвам, че допринесохме всички ние с популяризацията му, защото благодарение на това всички го разпознаваха и му даваха храна, кафе, цигари.

За съжаление през цялото това време на известност (от 2013г. насам) нито една институция или по-заможен българин не реагира за осигуряване на подслон и/или работа за него", пишат админите на страницата.

"Имаше крайни комерсиализации – чалга клипове, тотални подигравки с него като снимане на скечове. Ние като оригиналните му откриватели с клипа "tup ciganin" винаги сме били отговорни и макар шеговитото и на границата с неуважително отношение, винаги сме имали нашите спирачки и сме му предоставяли възможно най-доброто отношение.

И никога не сме го използвали. Както ние сме се забавлявали – така и той. Нищо не е било насила или с неуважение.

Наско с нас се е смял, забавлявал се е, танцувал е. При всяка среща, винаги, винаги сме му давали цигари, кафета и храна. И пари. Питали сме го как е, добре ли е, има ли къде да спи.

Но не сме институция. Не сме заможни. Не сме толкова можещи", допълват от страницата.

Новините от днес и със задна дата