сряда, 29 декември 2021 г.

3-годишно дете е в реанимация след падане от четвъртия етаж

  

                                   Снимка: Дир.бг

3-годишно дете падна от четвъртия етаж на жилищен блок в Сливен, но за късмет, оцеля. Момиченцето е настанено в реанимацията на сливенската болница.

Момиченцето е настанено в реанимацията на сливенската болница. Детето е с травма на черепа, но е контактно и в съзнание, съобщиха от МБАЛ "Д-р Иван Селимински", където е прието за лечение.

В Районото полицейско управление е започнато досъдебно производство за причиняване на телесна повреда, съобщиха от ОД МВР-Сливен.

Инцидентът е станал в понеделник, 28 декември, в 11,50 часа по оляд. Получен е сигнал на телефон 112 за паднало 3-годишно дете върху бетонна козирка от четвъртия етаж на сграда в град Сливен. Детето е от пловдивско село, уточняват от болницата, и вероятно е гостувало за празниците в града под Сините камъни.

В МБАЛ-Сливен лекуват и друго пострадало дете - с травма на лицев череп. 12-годишният пациент е настанен в Отделението по лицево-челюстна хирургия. Общо 245 души са потърсили медицинска помощ в областната болница по празниците, като петима от тях са пострадали в пътни инциденти.

Новините от днес и със задна дата