сряда, 3 ноември 2021 г.

Любимата на Денис Теофиков: Ще те обичам до последен дъх

Приятелката на Денис Теофиков, който загина след като падна от 7-ия етаж в кв. "Дружба" преди две седмици, не спира да споделя общи снимки на нея и певеца в профила си в Инстаграм.

Под една от снимките, които тя сподели наскоро, написа:

"Обичам те до лудост, до болка, до отчаяние. Безумно е да го опиша просто с думи... Още на 16, аз открих смисъла на живота си- Теб, Денко! Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена, вечна, неземна, безкрайна любов! Ще ти го казвам всеки ден, ще ти го пиша всеки ден, ще ти го доказвам всеки ден, ще се моля всеки ден и Ти да не спираш да ме обичаш! Обещахме си ! До последен дъх.."

Припомняме, че само преди няколко дни стана ясно, че родителите на Денис възнамеряват да основат фондация, която ще носи неговото име.

"Тя ще има за цел да подпомага музикалното и личностно развитие на малки деца и младежи, които нямат финансова възможност да инвестират в себе си. "Фондация Денис Теофиков" все още не е основана."

Във Фейсбук профила си бащата на Денис сподели негова песен, като увери, че тя няма да бъде последната на сина му.

Написа, че е оставил много недовършени песни, които ще чуем във времето. Атешкан прикани хората, които искат да продължават да слушат музиката на младия изпълнител да се абонират за канала му в Youtube, за да могат да следят всички негови песни.Новините от днес и със задна дата