събота, 6 ноември 2021 г.

Откриха бивш военен с куршум в главата в Бургас!

 

Трупът на 57-годишния Тодор Димов бе открит преди час от близките му в апартамента, който той е обитавал за последно – в жк „Възраждане“ - блок 16, вход Г. Тодор е издъхнал от огнестрелна рана в главата, произведена с оръжие, което е открито до тялото му. 

Той вероятно се е самоубил, смятат криминалистите след оглед на мястото, съобщава "Флагман".

Тодор е произвел изстрел в дясното слепоочие със собственото си оръжие. Пистолетът е намерен до тялото. Сигналът за смъртта му е подаден от сина му, с когото той е живеел през последните месеци.

Бургазлията е бивш военен, дългогодишен служител на поделението в Атия. След пенсионирането си преминал в частния сектор, за последно работел като ръководител охрана на голям хотел в Поморие, но от няколко месеца бил без работа.

Възрастната му майка Жечка, за която той се грижел, си отишла наскоро след заразяване с ковид 19. Това още повече сринало бившия военен. Той се преместил при сина си, но така и не могъл да излезе от тежката депресия.


Снощи негови съседи твърдят, че бил в добро настроение. Дори разказвал, че през уикенда иска да отиде на гости на роднини. Заради това те са шокирани от самоубийството му.

Новините от днес и със задна дата